Van ‘zolderkamer’ tot innovatieve kantoortuin: 20 jaar Bosch & van Oers

Bosch & van Oers bouwkundigen bestaat 20 jaar! In die 20 jaar zijn we gegroeid en verhuisd, hebben we personeel aangenomen en weer afscheid genomen. Maar we hebben vooral gebouwd. Aan vele mooie projecten, aan ons klantenbestand, aan de panden waar we ons vestigden en aan onze toekomst. Na 15 jaar zijn we dan ook trots op wat we bereikt hebben.

De start
Het begon allemaal op 21 mei 1997, de verjaardag van één van de twee directeuren, Peter van Oers. We schreven ons in bij de KvK te ’s-Hertogenbosch en begonnen vof Bosch & van Oers bouwkundigen. In een huurkantoor van ca 40 m2 begonnen we aan onze eerste klussen, die ons werden gegund door onze ‘oude’ werkgevers.

Al snel groeide ons opdrachtgeverbestand en gingen we op zoek naar een eigen kantoorpand. Begin 2000 werden we eigenaar van een kantoor met bovenwoning aan het Raadhuisplein te Dinther. Na een rigoureuze verbouwing, met vele uren zelf meewerken op zaterdagen en in de avonduren, werd ons kantoor op 29 oktober 2000 door wethouder Verkuijlen geopend.

Van vof naar BV
In 2001 maakten we de overstap van vof naar BV. Ons eerste personeelslid, dat nu nog werkzaam is voor Bosch & van Oers, trad op 1 januari 2003 in dienst. In 2004 volgden nummer 2, 3 en 4. Tot aan 2007 groeiden we gestaag tot 7 man personeel. In die periode hebben we ook het kantoor uitgebreid met een directieruimte.

Toch groeiden we wederom uit ons jasje. In december 2007 kregen we de mooie gelegenheid om het tegenoverliggende pand van de Rabobank te kopen. Na ook dit pand een grondige facelift te hebben gegeven, konden we in januari 2008 in ons nieuwe en huidige kantoor aan de slag. Op 12 april 2008 hebben we (alsnog) groots ons 10-jarig jubileum gevierd en de opening van ons nieuwe kantoor, verricht door onze kinderen.

Trots
Inmiddels zijn we met een groep van 14 fulltime medewerkers. We zijn trots op ons deskundige en betrokken personeel, dat zich iedere dag samen met ons inzet om tot optimale resultaten voor onze klanten te komen. En we zijn trots op ons onderkomen: onze modern ingerichte, lichte en ruime kantoortuin die de kwaliteit van ons werk uitstraalt.

Maar we zitten natuurlijk niet stil. Onze branche is volop in beweging en wij lopen hierbij graag voorop. Ook de komende jaren blijven we bouwen aan de toekomst.