ADOMI ASD: snel, efficiënt en toekomstgericht

Bosch & van Oers werkt met ADOMI ASD:

ADOMI is de nieuwe stap in geavanceerde Arkey-bouwsoftware. Het biedt vele nieuwe modelleerfuncties, die zorgen voor meer efficiëntie en een kleinere foutenmarge in het gehele traject. Ook de hoge schermsnelheid, het bedieningsgemak en de automatische relaties tussen verschillende typen objecten verhogen de snelheid van werken. Uiteraard is ADOMI volledig afgestemd op BIM en biedt het dan ook alle mogelijkheden voor een succesvolle communicatie met partners in de bouwbranche.

De vernieuwende software die optimaal aansluit bij ontwerpen in 3D en BIM (Bouw InformatieModel), en waarmee we uiteraard ook 2D-ontwerpen kunnen uitwerken. ADOMI ASD is de meest gebruikte bouwkundige CAD-applicatie in Nederland. Het is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse bouw en werkt daardoor zeer snel en efficiënt. Het programma is gekoppeld aan de uitgebreide BouwConnect Bibliotheek, die ASD-tekeningen van intelligente informatie voorziet.

Door de volledige ondersteuning van de IFC-standaard is communicatie met ketenpartners daarnaast eenvoudig mogelijk. IFC staat voor Industry Foundation Classification, een digitaal uitwisselingssysteem dat ervoor zorgt dat verschillende programma’s met elkaar kunnen ‘communiceren’. Zo kunnen we ADOMI ASD met BIM en het veelgebruikte Autodesk Revit integreren, waarbij alle digitale informatie behouden blijft. Dit stelt ons in staat om efficiënt interdisciplinair te werken binnen BIM: alle projectdeelnemers werken samen aan één centraal virtueel 3D-gebouwmodel. U leest hier meer over BIM.

Kortom: door gebruik te maken van ADOMI ASD kunnen we u snel en efficiënt van dienst zijn, zorgen we voor een optimale communicatie én zijn we klaar voor de toekomst.