BIM room

De basis van prettig, efficiënt en interactief vergaderen, overleggen en informatie uitwisselen is een geschikte ruimte met aanwezigheid van een Smart board. Onlangs hebben we hierin geïnvesteerd en ondervinden we al direct de vele voordelen ervan.

Op het touch screen Smart board kan ieder document, een BIM model of een pdf file worden voorzien van opmerkingen of aanwijzingen d.m.v. een stift in ieder gewenste kleur. Het bewerkte bestand kan online worden verzonden naar de gewenste ontvanger.

Een Skype vergadering, maar dan meer….

Het SMART Room Systeem voor Skype For Business maakt het mogelijk om van traditioneel videoconferencing over te gaan naar complete samenwerkende vergaderingen door uitgebreide data-interactie mogelijk te maken. De deelnemers kunnen met behulp van het SMART Room Systeem ook samenwerken aan de content die wordt besproken. Aantekeningen maken in MS office applicaties, het whiteboard, maar ook elke andere softwareapplicatie inclusief PDF bestanden. De betrokkenheid wordt vergroot evenals de effectiviteit van de meeting.